Últim dia per “congelar” el número per no obtenir destinació a les adjudicacions d’estiu

Últim dia per “congelar” el número de la borsa docent per no obtenir destinació a les adjudicacions d’estiu


Les persones que durant el curs 2019-2020 no vulguin obtenir un nomenament ho han de sol·licitar mitjançant l’aplicació d’autogestió de la disponibilitat com a molt tard el 20 de juny de 2019. 

Les persones que estiguin treballant ho han de fer entre el dia 13 i 20 de juny de 2019. Aquesta aplicació romandrà tancada del 21 de juny al 21 de juliol de 2019 i durant aquest període no es podrà autogestionar la disponibilitat.

Les dates d’inici i final de la no disponibilitat són les que s’indiquin a la sol·licitud i, en qualsevol cas, els efectes són sempre a partir de l’endemà de la seva tramitació.

Únicament es pot sol·licitar un període de no disponibilitat i fins que aquest no finalitzi no se’n pot demanar un altre.

Durant el període de no disponibilitat els interessats mantenen el número d’ordre de la borsa de personal interí docent, sense que aquest temps computi com a temps de serveis prestats.

Les persones que hagin demanat la no disponibilitat no podran obtenir destinació en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals. 

Més informació de com “congelar” el número de la borsa docent amb l’aplicatiu en el següent enllaç:
http://publica.ccoo.cat/2017/05/com-puc-congelar-el-numero-de-la-borsa.html.