15 hores: una interpretació mesquina i injusta


Última hora: 

Després que CCOO Educació hem fet arribar la nostra denúncia a la Direcció General del professorat i centres públics, el Departament d’Educació ha rectificat i tothom tindrà dret a quinze hores per absències per motius de salut pel curs 2018-19.

La lluita dóna els seus fruits.

#FetsNoParaules


15 hores: una interpretació mesquina i injusta

Ja estem cansats de tant poca serietat. El Departament d’Educació ha fet una interpretació vergonyosa de l’aplicació de la instrucció de la bossa de 15 hores per absències per motius de salut. Amb una justificació restrictiva i de forma unilateral ha decidit que només disposarem de 9 hores pel que queda de curs. CCOO Educació hem fet arribar la nostra denúncia a la direcció general del professorat i centres públics i esperem que hi hagi una rectificació imminent davant aquesta decisió.


CCOO Educació considerem, com ja vam manifestar a la mesa sectorial, que la bossa de 15h és insuficient per la bona gestió i funcionament dels centres, així com pel conjunt de treballadors i treballadores. 

CCOO vam recordar també que la responsabilitat de la negociació hauria d’haver estat de la Funció Pública respectant el que s’havia acordat el passat 18 de setembre. Considerem que és una situació que afecta a tots i totes les treballadores de la Generalitat i s’havia d’haver de donar una resposta consensuada i negociada amb els sindicats representants a la Mesa General. Una situació que queda encara per resoldre.