ELECCIONS SINDICALS A ASISTENTES ESCOLARES

#LaTevaVeu      #LaNostraForça

El passat divendres 5 d’abril va haver la constitució de mesa per a les eleccions sindicals de l’empresa Asistentes Escolares.

La mesa està composada per :

presidenta – la treballadora de més edat, 
secretària – la treballadora més jove 
vocal – la treballadora més antiga 

Aquesta mesa serà l’encarregada que tot el procés sigui transparent i segueixi totes les legalitats marcades.

Dates importants de les Eleccions:
  • Exposició del cens, fins el 22 d’abril – heu de comprovar que estigueu en el cens i que les dades siguin les correctes
  • Reclamació del cens, dia 23 d’abril – teniu de data fins el dia 23 d’abril per poder reclamar el cens. O sigui, si les meves dades són incorrectes o inclòs si per qualsevol errada no he estat inclosa dins del cens.
  • Presentació de candidatures, fins el dia 3 de maig. Els sindicats que vulguin presentar-se a les eleccions de l’empresa hauran de visitar els centres, perquè les treballadores que vulguin ser del comitè firmin el full de candidatura. El full de candidatura és el document 3.4 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

           És un full oficial, no és un comprovant de visita. 

           Cada sindicat porta el seu propi full. 
           No pots estar apuntada a diferents llistes de diferents                 sindicats.

  • Propaganda electoral, del 10 al 18 de maig. Els sindicats que hagin aconseguit candidatura, demaran el vot de les diferents treballadores.
  • dia de reflexió – 19 de maig
  • Votacions. 20, 21, 22 i 23 de maig. Pel nombre d’escoles repartides per tota la província de Barcelona, i que totes les companyes puguin votar durant la seva jornada laboral (o el més pròxim a la seva jornada). CCOO demanem que siguin urnes itinerants, vol dir passar per tots els centres que estem treballant amb la urna perquè puguem exercir el vot. El dia de la votació haig de portar el DNI o passaport a la bata per agilitzar la votació i evitar perdre temps.
Per a qualsevol dubte:

enviar correo:  [email protected]


Seguirem donant informació:

al blog   asistentesescolares.ccoo.cat