CONTRACTES QUE FINALITZEN EL DIA 20 DE DESEMBRE

Els contractes que acabaven divendres 20 de desembre seran tornats a donar d’alta el dia 21 de desembre. En aquest nou contracte no us han de tornar a demanar el certificat de delictes sexuals, donat que com s’allarga el contracte el mateix certificat és vàlid.

En el cas que el dia 21 de desembre no us fessin la prorroga de contracte us hurien de pagar la liquidació i la indemnització per finalització de contracte.

Liquidació: ha d’incloure els 20 dies treballats, la part proporcional de la paga de juny, (la del mes de desembre ja s’ha cobrat), els dies de vacances no gaudides. En el cas d’haver fet les hores indirectes corresponents al vostre horari les vacances no gaudides són de 13 dies que heu de cobrar. Les hores indirectes són les hores efectuades relacionades amb l’activitat pròpia, com és ara temps de preparació, avaluacions, programació i altres tasques de naturalesa anàloga, article 48.2 del III Conveni de LLeure Educatiu i Sociocultural de Catalunya.

Dins d’aquestes hores també es poden comptar les hores de formació obligatòria, és a dir manipulació d’aliments i la de prevenció de riscos, així doncs són 2 hores per cadascú dels cursos i 2 hores en el cas d’haver fet els informes de grup.

Indemnització: Com a indemnització s’ha de cobrar 3’28 dies de salari per finalització de contracte (l’estatut de treballadors en l’article 49.1.C marca que s’ha de cobrar 12 dies per any treballat, per 100 dies cotitzats corresponen 3’28 dies).

* Aquesta liquidació i indemnització són per les treballadores que van començar a treballar a partir del dia 12 de setembre. Si has començat a treballar més tard aquestes dades variaran.

* Les hores indirectes pel temps treballat, per una jornada de 12’5h setmanals són de 6’80 hores, per una jornada de 10 hores setmanals les hores indirectes són de 5’44 hores.  En el cas de superar el total de hores indirectes que heu de fer, us les han de pagar a part.

#LaTevaVeu   #LaNostraForça