FP


Com a conseqüència de la no aturada de la modificació curricular de la Formació Professional CCOO i la resta de sindicats presents a la Mesa de negociació de l’FP s’aixequen de la taula

Avui, 28 de maig, els sindicats presents a la negociació en la Mesa de Formació Professional (FP) s’han aixecat de la mesa de negociació sectorial d’FP davant la negativa del Departament d’Educació a aturar l’aplicació de la modificació curricular dels cicles formatius per al curs vinent.

Aquesta petició ha estat consensuada per tots els sindicats de la Mesa.

Alhora, des de CCOO reclamem que es resolguin problemes que considerem prioritaris per les condicions de treball del professorat d’FP, posant el focus en la urgent convocatòria d’una mesa per l’actualització de l’Acord d’FP de 1999 i en l’equiparació salarial de professorat tècnic (PT) i professorat de Secundària (PS).

Notícia a TV3:


Ràdio Barberà 98.1: Entrevista a Rodrigo Plaza (coordinador de FP de CCOO Educació) on denuncia una reforma del Departament que consideren impulsa la “FP Low Cost” amb més pràctiques a empresa i menys hores lectives:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies