CCOO denuncia les mancances del nou sistema d’inscripció a la borsa docent

El Departament d’Educació ha presentat la nova resolució que regula la gestió i el funcionament de la borsa. Fa temps que CCOO Educació demanàvem una obertura permanent de la borsa. El Departament, però, ha desvirtuat el nostre objectiu. CCOO volíem que la borsa estigués oberta permanentment però no només per respondre als interessos i necessitats dels diferents serveis territorials  sinó  a les persones que es decideixen a formar-ne part. Per això demanàvem que aquesta obertura permanent contemplés l’obertura de totes les especialitats docents i no només d’aquelles que consideri en cada moment els diferents serveis territorials. El Departament no ha acceptat la nostra demanda al·legant que no vol crear expectatives a les persones que decideixen apuntar-se a la borsa. Està clar que aquest argument no convenç a CCOO Educació perquè no és el Departament qui ha de gestionar les expectatives professionals de les persones.

CCOO hem demanat que es faci la baremació com més aviat millor, però per raons tècniques al·legades, el Departament diu que no pot atendre la demanda. La baremació es farà, doncs, al segon trimestre del curs vinent.  Creiem que això perjudica el personal que s’apunti ara a la borsa, ja que no tindrà un número definitiu fins d’aquí a un any i no podran participar en el procés de modificació de dades de la borsa quan s’obri per la resta de participants. CCOO denunciarem aquesta situació per poder revertir -la.


image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies