CCOO denuncia que el personal de les escoles bressols El Cavallet i El Trenet de Sant Andreu de la Barca no cobren les seves nòmines

CCOO denuncia que el personal de les escoles bressols El Cavallet i El Trenet de Sant Andreu de la Barca no cobren les seves nòmines

Són centres gestionats per l’empresa Senfo

Les treballadores de les escoles bressols El Cavallet i El Trenet, amb el suport de la Federació d’Educació de CCOO, han denunciat que Senfo, l’empresa que les gestiona, ha deixat de pagar-les les nòmines.

Aquesta situació podria afectar també a altres serveis de la pròpia empresa, com el monitoratge del lleure educatiu, el servei de cuines, d’atenció a domicili… Tanmateix, poden estar afectats serveis d’altres poblacions, més enllà de Sant Andreu de la Barca, com Vilanova i la Geltrú.

Aquest migdia, representants de les treballadores, la Federació d’Educació de CCOO i representants de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’han reunit per avaluar la situació i mirar de donar-li una sortida.

S’està a l’espera de tenir més informació sobre altres serveis i municipis afectats per l’impagament de nòmines de Senfo per tal de dur a terme alguna acció conjunta.

La Federació d’Educació de CCOO porta temps denunciant la situació laboral precària de les treballadores i treballadors de les escoles bressol privades i municipals externalitzades, que han estat víctimes de la signatura, per part d’USO, UGT i la patronal, d’un conveni que consolida la seva precarietat.