PLA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL 2020 DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

 PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

FORMACIÓ TRANSVERSAL 2020

A TENIR EN COMPTE 2020

En el document  Catàleg Transversal2020_OA.xlsx trobareu una descripció de tota l’oferta que, des de la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu, s’ofereix com a formació transversal a l’Ajuntament de Barcelona i els seus ens instrumentals dins el període 2020. Les accions estan ordenades pels diferents àmbits d’actuació i trobareu les dades bàsiques de cadascuna.

Podeu triar com a màxim 2 accions formatives. L’elecció ha d’estar orientada al lloc de treball (s’han de respectar els col·lectius a qui s’adrecen les diferents accions) i serà validada per l’Àrea de Recursos Humans i Organització del Consorci d’Educació de Barcelona.

Tingueu en compte que algunes accions formatives tenen requeriment previs i/o observacions importants (cal tenir coneixements previs, o fer una prova, etc). Trobareu la informació al camp OBSERVACIONS.  Us recomanem que abans de fer les preinscripcions es consulti el document: Aspectes a tenir en compte abans de fer la preinscripció transversal”que annexem a aquest correu.

ATENCIÓ! Totes les accions formatives d’ofimàtica de nivell mitjà o avançat ( a excepció de l’Access) requereixen fer una prova de nivell per comprovar que es tenen els coneixements suficients per poder seguir el curs. Les proves s’han de fer a l’Entorn Virtual d’Aprenentatge abans del 5 de desembre. Superar aquesta prova és requisit necessari per poder ser convocat. En cas que al moment de fer la convocatòria es comprovi que la persona no ha superat la prova de nivell, la preinscripció s’anul·larà.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos relacionats han d’enviar un correu a [email protected]  abans de les 12:00 hores de dimarts dia 3 de desembre  indicant les següents dades:

codi acció formativa Nom acció formativa Cognom 1 Cognom 2 Nom DNI Email

(corporatiu)

           

Cal que respecteu el format de la plantilla de recollida de dades. És imprescindible que figurin TOTES les dades (primer i segon cognom, nom, DNI i correu corporatiu) i el codi i nom de l’acció formativa. Només són vàlides adreces de correu corporatives, no són vàlides ni adreces genèriques ni Gmail, Hotmail, Yahoo, etc. 

Es molt important que el DNI estigui escrit sense punts ni espais (p.e.: 46889345Y)

En el moment que l’Ajuntament confirmi l’assistència  a un curs, rebreu la comunicació pertinent.

Desenvolupament, formació i selecció