Nova oferta pública per reduir la precarietat. Convocatòria d’oposicions entre desembre i gener

Nova oferta pública per reduir la precarietat. Convocatòria d’oposicions entre desembre i gener

GARANTIDA LA PLENA APLICACIÓ DE L’ACORD SIGNAT PER CCOO

Avui en mesa sectorial el Departament ha presentat una nova oferta pública que tanca definitivament l’acord d’estabilització i consolidació signat per CCOO (15.658 places). A l’any 2018 es va publicar l’oferta de 10.010 places, amb aquesta nova oferta es publiquen 5.648 places més per completar el nombre total acordat en mesa.

A més a més recull una oferta de places de reposició (jubilacions, defuncions, …) de 2.020 places corresponent a l’any 2018. Això significa que s’incrementa el nombre de places a convocar en el període que ja s’havia acordat.

En properes meses es concretarà quina serà la convocatòria real per l’any 2019 i es parlarà de la distribució de les places restants en els anys acordats.

CCOO ha demanat que les places que han quedat desertes en l’última convocatòria s’ afegeixin a les properes.

CCOO i la resta de sindicats (malgrat no tots van signar l’acord) hem mostrat la nostra satisfacció davant la proposta.

CCOO va signar un acord per l’estabilitat i la consolidació de les plantilles i aquesta nova oferta ho garanteix.

CCOO també hem demanat un pacte d’estabilitat pel personal interí amb més anys treballats paral.lel a la convocatòria d’oposicions.

A més a més el Departament ens ha informat que la publicació de la resolució amb les persones seleccionades de les oposicions serà durant el mes de novembre i que la propera convocatòria d oposicions es publicarà, probablement, entre finals de desembre i principis de gener.

[siteorigin_widget class=”Pdfprnt_Buttons_Widget”][/siteorigin_widget]