Nomenaments telemàtics Setembre 2019

Durant els períodes lectius del curs, els nomenaments telemàtics ordinaris es duen a terme els dimarts i els divendres de cada setmana. Excepcionalment, es fa un nomenament telemàtic el dia 12 de setembre.
Franja horària de connexió pel dia 12 de setembre:
 
 • Baix Llobregat: 12 a 13 hores.
 • Barcelona comarques:  10:00h a 11:30h (previsiblement).
 • Catalunya Central: 10 a 11:30 hores.
 • Girona:  10:00h a 11:30 hores (previsiblement).
 • Lleida: 12 a 13 hores.
 • Maresme – Vallès Oriental: 12 a 13 hores.
 • Tarragona: 12 a 13 hores.
 • Terres de l’Ebre: 12 a 13 hores.
 • Vallès Occidental: 10 a 11:30 hores (previsiblement)
 • Consorci de Barcelona: 12 a 13 hores.
 
Pels següents dies consulteu la franja horària de connexió a l’apartat “Dies d’adjudicació i franja horària” del web dels serveis territorials corresponents:
 
 
Pots consultar els nomenaments telemàtics. Tens l’accés a l’aplicatiu en el següent enllaç:
Si vols consultar els números convocats pots fer-ho en aquest enllaç:
http://publica.ccoo.cat/p/personal-convocat-als-nomenaments.html


Què cal fer?

 

 • La informació detallada del procediment es troba a les pàgines web dels serveis territorials sol·licitats com a preferents o a la del Consorci d’Educació de Barcelona.
 • Els dies 5 i 6 de setembre, abans de les 10 hores, es publicarà a l’apartat “Personal convocat a les adjudicacions” dels webs dels serveis territorials o del Consorci, el número d’ordre del personal convocat.
 • Per conèixer el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat “Consulta global de resultats (darrera adjudicació)”. Per entrar a l’aplicació, cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.

 

 

Complementàriament, les persones a les quals s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació.

 

 • Dins de la franja horària de connexió que s’estableix a l’apartat “Dies d’adjudicació i franja horària de connexió”, la persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada a l’apartat “Acceptació/finalització de l’adjudicació”. Per accedir a l’aplicació, cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.

 

 

 


Difícil cobertura

 

Recordeu també que podeu accedir a les vacants o substitucions de difícil cobertura. Teniu l’accés als diferents serveis territorials en aquest enllaç.
Rep informació actualitzada
 
Si vols rebre informació actualitzada referents al personal interí/substitut (períodes de modificació de dades, novetats, etc), pots omplir el següent formulari i t’anirem informant:

 

 

 
Com congelar el número de la borsa docent
 
Tal com havíem demanat CCOO, si es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. A l’espera que el Departament d’Ensenyament tingui l’aplicatiu disponible, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.
 
En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.

 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies