Tot el personal laboral hem de tenir dret a la jubilació parcial!

Companyes i companys,

Des del moment que vam conèixer la negativa d’atorgar les jubilacions parcials per part de la Direcció General de Serveis vam manifestar el nostre desacord. Així mateix sabem que des d’altres Direccions Generals  les estan concedint.

Vam  saber que el motiu de la denegació d’aquestes és per contenció de la despesa del Departament d’Educació, causada per la pròrroga dels pressupostos del 2019. Des de l’1 de gener de 2019, i d’acord amb els requisits i el règim transitori d’aplicació previstos a la llei general de la Seguretat Social, les bases de cotització a la seguretat social dels jubilats parcials i dels rellevistes s’han incrementat respecte als que eren d’aplicació.

No podem acceptar el canvi de posició per part del Departament pel que fa a les jubilacions parcials, ja que a  primers d’any es va mostrar favorable a la seva concessió sempre que es reunissin els requisits previstos.

En el pròxim comitè del 16 d’octubre demanarem explicacions de tot plegat i prendrem les mesures pertinents.

Considerem que l’actuació del Departament no és correcte. No es poden utilitzar sempre els pressupostos com excusa.

Tampoc podem tolerar que les dificultats pressupostàries  sempre castiguin amb més intensitat al personal laboral que depenem de la Direcció General de Serveis.

Tot el personal laboral hem de tenir dret a la jubilació parcial!!!