Increment retributiu juliol 2019.

El 9 de març de 2018 es va signar a Madrid per part del Ministre d’Hisenda i de diferents organitzacions sindicals d’àmbit estatal entre les quals estem CCOO, un Acord General que afectava totes les Administracions Públiques en diferents nivells. En concret, pel que respecta a les retribucions, aquest Acord especificava que, per l’any 2019, s’incrementarien les retribucions en un 2,25% i un 0,25% variable en funció d’un creixement del PIB igual o superior al 2,5%, el qual s’ha produït. Així mateix, l’Acord preveia que cada Administració pogués destinar fins un 0,25% de la seva massa salarial en Fons Addicionals.
 
És per això que, amb efectes de l’1 de juliol d’enguany, s’incrementaran les retribucions en un 0,25%. Fonts del Govern de la Generalitat ens han confirmat que aquest increment es farà efectiu a la nòmina de juliol i que, respecte els fons addicionals, convocaran properament la Comissió de seguiment de l’acord salarial 2019 per negociar el repartiment d’un altre 0,25% de la massa salarial.
 
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies