Personal sanitari als centres escolars

Aquí teniu ordenades cronològicament els posicionaments i les iniciatives pròpies i unitàries que hem desenvolupat CCOO pel que fa a la necessitat de comptar amb personal sanitari als centres escolars.
11 de febrer de 2020
Manifest en suport de de la infermeria escolar. Enllaç al manifest.
 
27 de maig de 2014

3 de juny de 2014 
CCOO rebutja l’assignació de tasques sanitàries al personal educatiu i exigeix al Departament que contracti el personal sanitari adient

http://educacio.ccoo.cat/2014/05/tasques-sanitaries-als-centres-educatius.html



8 de juliol de 2014
El Síndic de greuges admet la queixa de CCOO, rebutjant l’assignació de tasques sanitaries al personal educatiu. Enllaç a a notícia.
9 de març de 2016
La Federació d’Educació ens adherim i recollim signatures pel Manifest d’Infermeria i Salut Escolar a Catalunya

13 d’abril de 2016

Full informatiu i recull de les accions desenvolupades per la Federació d’Educació de CCOO

2 d’octubre de 2016

Participació a la I Jornada d’infermeria i salut escolar amb ACISE



22 de febrer de 2017
Presentem al·legacions al projecte de decret sobre sistema inclusiu. “En l’actualitat, alumnat amb estat de salut complex no està sent atès per personal sanitari adequat, tal i com CCOO ha  denunciat. Aquesta és una bona oportunitat per potenciar els plans interdepartamentals. Així hi hauria de deixar clar el decret en un article i no ho fa.”

17 de maig del 2017
Què cal per fer possible un veritable sistema educatiu inclusiu català? “Considerem que qualsevol alumne pot requerir assistència sanitària i parasanitària i, per tant, ha d’existir personal sanitari en tots els centres educatius i que a la memòria econòmica s’hauria de començar a concretar.


5 de setembre de 2017
El Departament d’Ensenyament no accepta les nostres al·legacions al projecte de Decret de sistema inclusiu “NO ACCEPTEN que hagi d’existir personal sanitari a tots els centres educatius.
2 de novembre de 2017

Quan les bones intencions no son suficients. Article d’opinió publicat al Diari de Girona

Enllaç a la notícia

9 de març de 2018 
Difonem el II Congrés d’Infermeria i Salut Escolar

Enllaç a la informació

25 de març de 2019
Posicionament sobre l’escola inclusiva. “CCOO volem personal sanitari a TOTS els centres educatius. Aquest personal hauria d’encarregar-se de la valoració i realització, si escau, de les tasques sanitàries necessàries per a l’alumnat que ho necessiti, així com per col·laborar en l’educació per a la salut del conjunt de l’alumnat del centre