Des de CCOO us volem informar que avui, 9 d’octubre ha sortit publicat els resultats de la primera prova de la oposició de les 82 places de subaltern/a de l’Ajuntament de Barcelona.

RESULTATS PRIMERA PROVA SUBALTERN/A

PRESENTACIÓ DEL MÈRITS

De conformitat amb la base 4.7 de les bases reguladores de la present convocatòria, disposen d’un termini màxim de 10 dies hàbils, a comptar a partir de l’endemà de la publicació dels resultats de la primera prova (prova de coneixements de temari), per presentar la documentació acreditativa dels mèrits al·legats en la relació de mèrits aportada juntament amb la sol·licitud d’acord amb el punt 4.3.4 de les bases.

Únicament cal adjuntar els documents acreditatius de la formació que s’hagi assolit fora de l’àmbit de l’Ajuntament de Barcelona; i els documents acreditatius dels serveis prestats fora de l’àmbit de l’Ajuntament de Barcelona i dels següents ens: Institut Municipal d’Hisenda, Institut Municipal d’Informàtica, Institut Municipal de Mercats, Institut Municipal de Persones amb Discapacitat,Institut Municipal de Serveis Socials, Institut Municipal d’Educació, Institut Municipal Barcelona Esports, Institut Municipal d’Urbanisme, Institut Municipal Paisatge Urbà i Qualitat de Vida, Institut de Cultura de Barcelona, Consorci de Biblioteques, Consorci d’Educació de Barcelona, Agència Local de l’Energia.

La presentació es realitzarà en qualsevol dels Registres Municipals situats en les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Barcelona, indicades a l’annex 4 de les bases de la convocatòria, o per qualssevol dels mitjans que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies