AMPLIACIÓ BORSA DE EDUCADORES DE BRESSOL

Ampliació de la convocatòria de la borsa d’educadores d’escola bressol a l’Ajuntament de Barcelona.


Des de CCOO, us volem informar que, avui 28 de febrer de 2019 s’ha publicat a la Gaseta Municipal la convocatòria del procés selectiu per a l’ampliació de la borsa de treball de la categoria d’educador/a d’escola bressol de l’Institut d’Educació (IMEB). 
A la Gaseta publicada trobareu tota la informació referent a allò que s’ha disposat per aquesta convocatòria,  un procés selectiu de 450 places per ampliar la borsa de treball d’educadores i educadors d’escola bressol. S’obrirà un termini de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Gaseta. 



En aquesta convocatòria s’inclouran totes les sol·licituds registrades per formar part d’aquesta borsa des del 22 de març de 2016 fins al dia 20 de març de 2019 (data termini de presentació establerta). 

La sol·licitud de participació en el procés de selecció, haurà d’anar acompanyada de la documentació establerta en la base 2 i s’haurà de presentar en suport paper al Registre de l’IMEB, Plaça Espanya, 5, pl. baixa, en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres; també es podrà presentar la sol·licitud al Registre General o a qualsevol dels registres desconcentrats de l’Ajuntament, o bé per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, de l’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. 

Totes les fases i informació sobre aquest procés es publicaran oportunament en aquest web (llistat provisional i definitiu de persones admeses, data i lloc de les proves, resultats, etc.).

Per acreditar el nou requisit de “no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual” incorporat en aplicació de la Llei 26/2015 de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l’adolescència, les persones aspirants que es presentin a la convocatòria d’ampliació de la borsa de treball hauran de signar el model (que se’ls facilitarà el mateix dia de la prova) de declaració jurada o promesa de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun d’aquests delictes sexuals i l’autorització expressa a l’administració convocant, perquè aquesta pugui consultar el Registre que el Ministeri de Justícia habilitarà a aquests efectes, condicionada a la superació de la prova i abans de la incorporació a la borsa de treball.