CCOO us informa: El Ple de l’Ajuntament de Barcelona aprova per unanimitat el III Pla d’Igualtat d’oportunitats entre dones i homes intern.

El Ple municipal del 20 de desembre ha aprovat per unanimitat el III Pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, que estarà vigent a l’Ajuntament i organismes autònoms fins al 2023.

La Comissió Paritària ha treballat, negociat i acordat amb l’administració cadascuna de les 18 mesures i 78 accions que conté el III Pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

El compromís dels sindicats és que s’apliqui el III Pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, dintre dels terminis establerts al pla d’execució, amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat de dones i homes i s’eliminin així les desigualtats i les discriminacions indirectes que actualment estan patint les dones a la nostra administració, on existeix una bretxa salarial de gènere del 15,89%.

PLA D’IGUALTAT 2020-23

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies