CCOO us informa de la possibilitat d’adaptació de la jornada cobrant el 100% del sou, per la reincorporació després d’una baixa per malaltia greu.

En el Conveni 2017-2020 l’article 13 regula l’horari, el 13.9 diu:

13.9 Condicions especifiques per raó de reincorporació després d’un període de baixa.

INSTRUCCIÓ REGULADORA SOBRE LA REINCORPORACIÓ DESPRÉS D’UN PERÍODE DE BAIXA

Amb l’objectiu de millorar les condicions de reintegració després d’un procés d’incapacitat temporal es proposa regular l’adaptació de la jornada quan aquesta ajudi a la plena recuperació de la persona (atenent a la gravetat i la durada) prèvia recomanació del servei de prevenció, amb una duració ordinària de dos mesos i una reducció màxima del 40% de la jornada diària, de major a menor reducció progressiva preferentment de la part flexible de l’horari, considerant la reducció com a temps de treball efectiu.

Amb caràcter excepcional i prèvia valoració del servei de prevenció, la reducció pot arribar fins al 50% de la jornada en els termes indicats en aquest mateix punt, i podrà ser ampliable fins a un mes addicional, previ informe preceptiu del Servei de Prevenció de Riscos Laborals.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies