Cursos formació oposicions docents: Inscripció afiliació

OPOSICIONS DOCENTS:
CURSOS DE PREPARACIÓ

La Federació d’Educació de CCOO organitza nous cursos de preparació per les properes oposicions docents que convocarà el Departament d'Educació. Aquest cursos se centren en el disseny i l’orientació per la programació didàctica i la seva defensa davant el tribunal.

ATENCIÓ: La inscripció es podrà realitzar a partir del 30 d'octubre per l'afiliació i a partir del 5 de novembre per les persones no afiliades.

Tens tota la informació dels cursos i l'accés a la inscripció en el següent enllaç

Si vols rebre la informació actualitzada referent a les properes oposicions docents o fer consultes, pots apuntar-te al grup correu omplint aquest formulari.

Aquestes oposicions s’han convocat gràcies a l’acord signat el 16 de juny per CCOO i UGT per reduir fins al 8% la taxa d’interinitat, garantint un lloc de treball estable, en millors condicions i amb independència de criteris subjectius i arbitraris.  Tens més informació de les places ofertades fins als 2022 en aquest enllaç.

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies