Consulta sobre la proposta de les taules salarials per l’any 2019 del conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural.

CONSULTA SOBRE PROPOSTA DE TAULES SALARIALS DEL CONVENI COL·LECTIU DEL LLEURE EDUCATIU I SOCIOCULTURAL. 

Dona la teva opinió omplint aquest formulari.


Després de mesos de negociacions per al IV Conveni de Catalunya del Lleure Educatiu i Sociocultural, encallats sobretot en les qüestions salarials, ens cal ara mateix prendre decisions importants. En aquests moments, hi ha la possibilitat d´acordar exclusivament les taules salarials pel 2019 en els següents termes : 

 – Increment, des de la nòmina de gener de 2019, d’un 1% respecte les taules salarials del 2016, que són les darreres acordades. 

 – Increment, des de la nòmina de setembre de 2019, d’un 1’5% respecte el salari del gener del 2019. 

 – Cap categoria cobraria, a partir del setembre de 2019, un import inferior als 13500€ anuals en cas de treballar a jornada completa. Aquesta quantitat s’incrementaria fins els 14000€ a partir del gener del 2020 (pendent, pel que fa a la categoria de Controlador de Sala, a revisió de funcions) 

 – Negociació de mesures per compensar la congelació salarial del 2018 durant la negociació del Conveni. 

La resta d´àmbits objecte de negociació continuaran tractant-se a la Mesa Negociadora. 

Ara hem de decidir si aquesta proposta és assumible, per continuar amb la negociació del Conveni, o bé si no l’hem d’acceptar i convocar a mobilitzacions. per això, demanem la teva opinió com persona treballadora del sector.