Comunicat de suport a mantenir el P3 de Font de la Pólvora

MRP Girona 

Comunicat de suport a mantenir el P3 de Font de la Pólvora.
El MRP de Girona hem fet arribar a l’AMPA i a l’escola de Font de la Pólvora el nostre ple suport a la seva reivindicació de mantenir la línia de P3 de la seva escola. I ho hem fet amb aquest text:
Des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, composat per mestres i educadores,  us volem donar el nostre ple suport  en la vostra reivindicació de mantenir el grup de P3 el curs vinent a la vostra escola, com de totes les escoles públiques de la ciutat. 
Us volem agrair el vostre coratge de manifestar-vos avui per defensar una cosa tant vostra com és l’escola del vostre barri, i alhora felicitar-vos per la gran tasca educativa que feu. 
Compartim amb vosaltres que l’educació és COR de les persones, és el COR de les famílies, és el COR del barri i la comunitat  i ha de ser el COR de la nostra societat. L’educació, com el COR, és el que ens permet créixer amb harmonia, ens permet tenir sentiments i crear vincles, ens permet tenir objectius i projectes, en definitiva ens permet avançar personalment i socialment, ens fa VIURE!!
Ens posem al vostre servei en allò en que penseu que us podem donar un cop de mà ja sigui com a Moviment, o en algunes de les iniciatives que estem promovent com és l’acció educativa comunitària a través de l’Educació 360. 
Una abraçada amb el COR”

El Moviment de  Renovació Pedagògica de Girona ja va expressar la seva disconformitat amb la decisió del Departament d’Educació en el comunicat conjunt que vam fer públic, com a MUCE,  de Girona el 24 de febrer passat.  En aquest comunicat dèiem que consideràvem especialment greu la decisió del tancament perquè es tractava d’un sector d’especial complexitat i sobre el que ja s’estaven produint diversos processos de debat de la comunitat educativa per trobar les respostes oportunes als reptes d’aquest sector. No esperar a la resolució d’aquests processos ha estat un  atac i una falta de respecte a tots els professionals que de manera molt implicada hi estan treballant i al conjunt de la comunitat educativa.
Creiem que no es pot prendre una decisió d’aquesta envergadura sense tenir un Projecte Educatiu Comunitari de futur del sector, acordat i consensuat.  I justament és  en la línia en que s’estava treballant i com a MRP de Girona ens sentim compromesos.
Tallant la línia de P3 de l’escola no només tallen el COR del barri de Font de la Pólvora, també talleu una bona i delicada  part del COR l’educació gironina.
NO TALLEU EL COR DEL NOSTRE BARRI, NO VOLEM PERDRE L’ESCOLA DE FONT!!