CCOO de Catalunya se suma a la commemoració del Dia per l’alliberament LGTBI el 28 de juny

CCOO de Catalunya se suma a la commemoració del Dia per l’alliberament LGTBI el 28 de juny

El 28 de juny, CCOO de Catalunya ens sumem a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI i refermem el nostre rebuig contra qualsevol tipus de violència o discriminació contra el col·lectiu LGTBI, tant en l’àmbit laboral com en la societat en general.

CCOO forma part de la Comissió Unitària 28 de juny per l’alliberament de lesbianes, gais, bisexuals, persones trans i intersexuals, i en aquest sentit dona suport als actes organitzats per la comissió en un any on es celebra el 50 aniversari d’Stonewall, quan la policia de Nova York va irrompre al bar Stonewall Inn amb la intenció de tancar el local i arrestar els clients. Aquell bar era freqüentat per transexuals, lesbianes, bisexuals i gais, però també per persones de diferents races, migrades i marginades socials. La brutal actuació policial va donar pas a una autèntica revolta als carrers, per part de la comunitat LGTBI. 

Entre d’altres accions organitzades per la Comissió, CCOO fa una crida a participar en la manifestació unitària prevista a Barcelona el dissabte 29 de juny i que sortirà de la Plaça Universitat, a partir de les 18.30 hores. La mobilització finalitzarà amb una festa popular a la mateixa Plaça Universitat, a partir de les 21 hores. 

Podeu veure el manifest de CCOO de Catalunya amb motiu del Dia per l’alliberament LGTBI i en aquest enllaç trobareu tota la programació i el manifest de la Comissió Unitària 28 de juny de la que CCOO de Catalunya en forma part.