Actualizació!

Calendari de realització de les proves previstes a les bases 3.4 i 4.1.2 de la convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de la categoria professional de tècnic/a especialista, educació infantil, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (convocatòria núm. LEN/003/19)

Es convoca a les persones que consten a la llista definitiva de participants admesos i exclosos amb la indicació de “pendent” a la prova corresponent. Cal que hi assisteixin amb l’original del document nacional d’identitat o de qualsevol altre document oficial que els identifiqui. D’acord amb la convocatòria, les proves tenen caràcter obligatori i per tant la manca d’assistència donarà lloc a la seva exclusió.

Prova de llengua catalana: – Dilluns 14 d’octubre de 2019, a les 9,30 h Lloc: Serveis Centrals del Departament d’Educació (planta 4-D, sala 4A12)

Prova professional (supòsit pràctic): – Dilluns 28 d’octubre de 2019, a les 10,00 h Lloc: Serveis Centrals del Departament d’Educació (planta baixa, aula 0D06)

Podeu consulrar els llistats d’admesos i exclosos a través de l’ATRI

Pots trobar les llistes publicades al portal ATRI (pestanya “Mobilitat”). I en aquest enllaç pots trobar-hi tota la informació sobre el concurs de provisió de llocs de treball del Departament d’Educació per al personal laboral fix de l’Administració de la Generalitat.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies