Se celebraran a la seu de CCOO de Catalunya amb el lema 'La precarietat laboral en la nova normativa i jurisprudència social'

FotoLes 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical, que organitza el Gabinet Tècnic-Jurídic de CCOO de Catalunya, se celebraran a la seu del sindicat a Barcelona, el 7 i 8 de novembre de 2019, amb el lema 'La precarietat laboral en la nova normativa i jurisprudència social'.

S'hi tractaran temes com la regulació de la desconnexió digital, l'adaptabilitat i previsibilitat de la jornada laboral, el dret de vaga, la problemàtica de les càmeres de seguretat i la geolocalització en les relacions laborals o el registre de jornada, entre d'altres.

Les jornades jurídiques són gratuïtes. Per confirmar l’assistència, cal enviar un correu a l’adreça electrònica jornadesjuridiques@ccoo.cat i indicar nom, cognoms, DNI, adreça, codi postal, població, telèfon de contacte, adreça electrònica i professió.

Feu clic per veure:
- el cartell de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el cartell de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)
- el tríptic informatiu de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el tríptic informatiu de les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)

Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies