INFORMACIÓ OFERTA PÚBLICA D’EDUCADORES BRESSOL

Avui, 15 de novembre, ha sigut la reunió amb l’Administració i els sindicats, per tractar la convocatòria de l’Oferta Pública d’Educadora de Bressol.

L’Ajuntament ha explicat la problemàtica per convocar les places d’Oferta Pública d’Educadora Bressol, que han de convocar per complir amb l’Acord Estatal de consolidació de l’Ocupació.

Hem demanat tota la informació i ens han dit que de les 543 interines estructurals que hi ha, 337 tenen titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior o FP II i 206 tenen titulació de mestre.

Per tant convocar totes les places amb el grup A2, exclouria automàticament a totes les interines que no tenen la titulació de mestre del procés d’Oferta Pública.

Les possibilitats de les quals ha parlat l’Administració són:

  1. Convocar les places de les companyes que tenen titulació de mestre com A2 i les que tenen la titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior o FP II com a C1.
  2. Convocar les places com al nou grup B, que no està desenvolupat a la llei de funció pública catalana i només es pot crear com a una categoria laboral.

CCOO HA MANIFESTAT A L’ADMINISTRACIÓ QUE NO PRENDREM CAP DECISIÓ  QUE POSI EN RISC NI UN SÒL LLOC DE TREBALL

I ELS HI HEM DEMANAT QUE PER LA SEVA PART NO ES PRENGUI UNA DECISIÓ PRECIPITADA

 DARRERE DE CADA PLAÇA D’INTERINATGE HI HA PERSONES, NO ES POT JUGAR AMB ELS LLOCS DE TREBALL DE LA GENT

Després d’insistir, tots els sindicats, hem preguntat perquè  no es pot fer la convocatòria com a grup B funcionarial, l’Ajuntament ha dit que demanarà un dictamen sobre el tema als serveis jurídics.

La conclusió final ha sigut, que hem de treballar per trobar una solució a totes les casuístiques existents i que la convocatòria de l’Oferta Pública s’endarrerirà fins que trobem la millor opció.

L’Administració ha indicat que en 3 o 4 mesos com a molt hauríem de prendre una decisió i ens hem emplaçat a una nova reunió el pròxim 17 de desembre amb el compromís per part de l’Ajuntament de portar el dictamen sobre si el grup B pot ser funcionarial o no.

Per qualsevol consulta o aportació podeu enviar un correu al [email protected] o trucar al 93.301.88.67.

CCOO SEMPRE AL VOSTRE COSTAT PER GARANTIR L’ESTABILITZACIÓ DE LA PLANTILLA MUNICIPAL

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.