Us informem que el 7 de novembre ha arribat a tots els centres  educatius i als correus corporatius de l’Ajuntament el 6 de novembre, la resolució final del FAS (Fons d’Acció Social).

El 6 de novembre ha sortit publicat a la Gaseta l’anunci d’aprovació definitiva de les sol·licituds admeses i excloses del Fons d’Acció Social de l’any 2018, per al PERSONAL MUNICIPAL la llista ja s’ha publicat a l’apartat corresponent de la intranet i pel personal de centres docents que no tenen accès, avui dia 7 de novembre s’ha enviat un correu a les direccions del centres.

PUBLICACIÓ GASETA MUNICIPAL

INFORMACIÓ FAS

Ajuts aprovats:

D’acord amb l’establert al punt 3.2 de les bases de la convocatòria en els casos de tenir dret a l’ajut/s sol·licitat/s s’abonarà el 100% de la factura o factures amb un import màxim de 125€ per empleat/ada. Atès l’elevat volum de sol·licituds, la Comissió del Fons d’acció Social ha acordat la distribució proporcional sobre les sol·licituds aprovades fixant l’import màxim per empleat/ada en 107,78 €.

D’acord amb l’art. 5.1 de les bases de la convocatòria, els/les empleats/des que hagin prestat servei més de sis mesos i menys d’un any durant el 2018, només tindran dret al 50% de les percepcions. Aquests casos apareixen sombrejats en color verd.

L’abonament dels imports concedits es farà efectiu en la nòmina de novembre

CCOO SEMPRE AL COSTAT DEL TREBALLADOR I TREBALLADORA

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.