Reunió amb MUFACE: Compromisos per resoldre incidències

Tal com us vam avançar el passat 11 de gener CCOO va ser present en una reunió amb el director General de MUFACE. En aquesta reunió CCOO Educació va fer arribar directament al director general les queixes que hem rebut sobre les incidències que s’estan donant amb DKV.
MUFACE, arran de les queixes presentades, ha pres diferents mesures i ha manifestat el seu compromís per resoldre aquestes incidències. En aquesta línia s’ha compromès a:
  • Garantir la continuïtat dels tractaments iniciats tal com estableix el concert (els 6 primers mesos en els mateixos hospitals i metges, etc.).
  • Garantir el compliment rigorós per DKV dels quadres mèdics, odontològics, etc. que hauran de ser completats a finals de gener.
  • Garantir a les persones que canviïn d’entitat el pas de les seves històries clíniques i de les que són titulars els seus beneficiaris que permetin la continuïtat dels seus tractaments.
  • Resoldre en les comissions mixtes totes aquelles reclamacions que presentin els beneficiaris a MUFACE. És necessari, doncs, que totes aquestes queixes les presenteu a MUFACE fent la reclamació a través del formulari tal com us vam indicar la passada setmana (Enllaç: Com reclamar a MUFACE?).
Informacions anteriors: