Pública

Retirem ja els concerts a les escoles d’elit i a les escoles segregadores

Reiterem la nostra demanda de retirar els concerts a les escoles d’elit i que segreguen per gènere 
La decisió del Govern central, suposadament emparada per l’aplicació de l’article 155, de mantenir tots els concerts educatius, mereix el rebuig sense pal·liatius de la federació d’Educació de CCOO. 
Reiterem la nostra exigència de rescissió immediata dels concerts als centres educatius que practiquen la segregació, sigui per raó de gènere o de status socioeconòmic de les famílies.
Continuem defensant la necessitat d’un ensenyament per a tothom, des de la nostra opció per a l’educació pública i la defensa dels drets de totes les treballadores i treballadors de tots els sectors educatius.
Denunciem que la política autoritària i recentralitzadora del PP, concretada en aquest cas en l’aplicació del 155, impedeix tant el compliment de la moció aprovada pel Parlament de Catalunya a favor de la rescissió dels concerts educatius dels centres que segreguen per sexe com el necessari replantejament de l’actual model de finançament i funcionament del conjunt de centres concertats.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies