Pública

Nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent

Una vegada finalitzades les adjudicacions de destinacions provisionals del mes de juliol, es preveu que entre el 30 d’agost i el 8 de setembre de 2018, els serveis territorials del Departament d’Ensenyament  i el Consorci d’Educació de Barcelona faran els actes de nomenament telemàtic necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d’assignació entre el personal inscrit a la borsa de personal docent.
Comentar que, tal com havíem demanat CCOOsi es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. A l’espera que el Departament d’Ensenyament tingui l’aplicatiu disponible, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.

En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.

Nomenaments telemàtics
Informació per al curs 2018-2019 (16 de juliol de 2018)
Per adjudicar, entre el personal inscrit a la borsa de personal docent, les vacants i substitucions que hi ha pendents d’assignació, es preveu que els dies 30 i 31 d’agost de 2018 els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona facin actes de nomenament telemàtic per cobrir les vacants i substitucions.
Hi ha una franja horària de connexió per acceptar des del web la plaça assignada:
30 d’agost de les 10 a les 11.30 hores 
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Girona
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Barcelona Comarques
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Vallès Occidental
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre 
31 d’agost de les 10 a les 11.30 hores
Consorci d’Educació de Barcelona
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Tarragona
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida
Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central 
Continuarem informant de les dates dels següents nomenaments telemàtics.
Nomenaments per adjudicar vacants i substitucions de llocs de treball específics (d’àmbit d’ensenyament secundari en centres de formació d’adults)
El 24 d’agost els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona publicaran a la seva pàgina web (Personal docent / Nomenaments telemàtics / Adjudicacions de difícil cobertura) les vacants a cobrir de llocs de treball específics (d’àmbit d’ensenyament secundari en centres de formació de persones adultes) i obriran un termini de 48 hores perquè les persones interessades es posin en contacte amb el personal de la secció de Gestió de personal docent del servei territorial o Consorci d’Educació de Barcelona.
Teniu aquesta i més informacions a la web del Departament d’Ensenyament.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies