Borsa docent: Gràcies a CCOO ja es pot congelar el número amb l’aplicatiu

Ja es pot “congelar” el número de la borsa docent amb l’aplicatiu

Tal com havíem demanat CCOO, si es vol “congelar” el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó

Les persones que durant el curs 2018-2019 no vulguin ser nomenades ho han de sol·licitar mitjançant l’aplicació.

Les dates d’inici i de final de la no disponibilitat seran les que es demanin a la sol·licitud. En qualsevol cas, els efectes de la sol·licitud seran sempre a partir de l’endemà de tramitar-la.

Només es pot sol·licitar un període de no disponibilitat i fins que aquest no finalitzi no se’n pot demanar un altre.

No es participarà en els nomenaments telemàtics fins que no s’informi de la data final del període de no disponibilitat.
AVÍS IMPORTANT: Les persones que es trobin de baixa per accident laboral o maternitat no han d’utilitzar aquesta aplicació sinó que han d’adreçar-se als serveis territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona per sol·licitar la baixa temporal i acreditar la seva situació. Cal fer-ho així perquè el temps de durada de la baixa computi com a serveis prestats a efectes de número de la borsa.
Per “congelar” el número, és a dir, informar la nostra “No disponibilitat” per treballar en la borsa docent caldrà:
1. Entrar a l’aplicatiu:


.
2. Clicar en la l’apartat: “Sol·licitud de no disponibilitat”:
3. Caldrà indicar la data d’inici i final de la no disponibilitat.
Atenció: La data d’inici i finalització serà l’endemà que s’hagi posat. Només es pot sol·licitar un període de no disponibilitat, fins que aquest no finalitzi no es pot demanar un altre. Fins que no s’informa de la finalització, no es podrà participar en els nomenaments.
ATENCIÓ: En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci d’Educació Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.


Si Vols estar informat’Grup correu personal interí/substitut

Si estàs interessat en rebre notícies com aquestes i està informa’t de tot allò referent al personal interí/substitut docent del Departament d’Ensenyament, pots apuntar-te en el següent formulari:
.