Pública

Adjudicacions: No a una selecció arbitrària!

Un any més el Departament continua amb la mesura  d’entrevista prèvia a la proposta de nou professorat al centre per ocupar llocs específics, CCOO Educació recordem que ja vam manifestar el nostre desacord en el moment que el Departament va presentar-la en Mesa sectorial.
Volem recordar, també, que a CCOO se’ns va negar el dret a la negociació quan el Departament d’Ensenyament va iniciar el desplegament del decret de provisió de llocs de treball. 
CCOO creiem necessari respectar les especificitats de cada centre i que alguns llocs de treball, per les seves característiques, podrien ser proveïts de manera diferent. Però el que no acceptem de cap de les maneres és l’arbitrarietat del procés de provisió que ha derivat en un sistema de selecció poc transparent i que no respecta els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que ha de tenir un lloc de treball públic. 
De la mateixa manera vam ser crítics amb els perfils que es van anar introduint en la resolució, ja que molts d’ells no responen realment a l’especificitat d’un lloc de treball.
Les entrevistes prèvies a la selecció final, no aconsegueixen donar transparència al procés tot i que les places perfilades s’han fet públiques, tal com havíem demanat CCOO reiteradament. El que s’ha aconseguit és visualitzar encara més l’arbitrarietat d’aquest sistema de selecció que provoca desconfiança en el personal docent posant en dubte tot el procediment perquè no garanteix una igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir al lloc de treball públic. Tampoc es garanteix un control del procés i de les decisions finals presses. 
Per altra banda cada curs escolar veiem augmentades les places perfilades, que s’han de proveir pel procés d’entrevista, poc transparent. Des de CCOO rebutgem que aquestes places puguin arribar a ser fins el 50% de les places d’un centre escolar! 
CCOO emplacem al Departament a iniciar una negociació necessària  per analitzar i revisar el decret de provisió de llocs de treball  i exigim la participació activa dels representants dels treballadors i treballadores.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies