Adjudicacions de difícil cobertura

Adjudicacions de difícil cobertura

Els diferents serveis territorials estan publicant places de difícil cobertura que, si es compleixen els requisits, poden ser adjudicades al personal interí i substitut que les reclami. Teniu accés permanent a les diferents ofertes en aquest enllaç de la nostra pàgina web i en aquesta mateixa pàgina més avall. 
Recordeu que s’ha d’anar consultant aquestes places (més ara abans de l’inici del curs), perquè cada servei territorial les va oferint durant tot el curs en funció de la demanda per cobrir aquestes places de difícil cobertura.
Comentar que si es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. A l’espera que el Departament d’Ensenyament tingui l’aplicatiu disponible, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.

En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.

Teniu l’accés a la informació dels diferents serveis territorials en els següents enllaços:

Baix Llobregat

Barcelona Comarques

Catalunya Central

Girona

Lleida

Maresme – Vallès Oriental

Tarragona

Terres de l’Ebre

Vallès Occidental

Consorci d’Educació de Barcelona