TARRAGONA Taula Rodona: L’Escola Inclusiva

Xerrada en relació a l’Escola Inclusiva

La Federació d’Educació de CCOO organitza una taula rodona en relació al decret d’escola inclusiva (150/2017, de 17 d’octubre) on debatre les diferents propostes presentades pel nostre sindicat i posar en comú diferents experiències concretes.

La jornada es farà el 18 de abril, a les 18h, en la Sala de graus del Campus Catalunya de la URV (Av. Catalunya35, de Tarragona), i esta obert a tothom.

Presenta i modera: 
Joel Fernandez, Secretari General de CCOO Educació a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Participen: 

Raquel Martínez Pulido: Mestra d’educació especial, Directora de l’Escola  d’Educació Especial SOLC de Tarragona. Especialista en programació neurolingüística, coaching, intel.ligència emocional, mindfulness i  lideratge de grups. Advoca per un canvi en les polítiques educatives amb l’objectiu de fer realitat  polítiques educatives inclusives de qualitat,  centrades en el benestar de l’alumne i la seva qualitat de vida.
Marta Bodoy Plans: Professora d’orientació educativa en la SIEI de l’Institut Baix Penedès del Vendrell, des de fa 5 anys. Psicòloga i psicopedagoga, màster en direcció i innovació educativa, màster en psicologia de l’educació (MIPE), màster en psicologia infanto-juvenil, postgrau teràpia de parella, màster en sexologia i salut sexual, teràpia a nivell privat…
Manel Pulido Guerrero: Secretari General de la Federació d’educació de les CCOO de Catalunya.