Ampliació de la borsa de educadores i educadors d’Escoles Bressol

Des de CCOO us volem informar que s’ha publicat una nova ampliació de la borsa d’educadores i educadors de les escoles bressol de l’Ajuntament de Barcelona

En una reunió, l’Administració exposa que la borsa d’educadores i educadors de les escoles bressol s’està exhaurint de manera que es preveu que no hi haurà disponibilitat d’aspirants suficients per cobrir les necessitats de substitucions fins a final de curs ja que, el nombre de substitucions s’ha incrementat molt en els darrers anys (baixes temporals, permisos i reduccions de jornada).  
Aquest procés selectiu d’ampliació de la borsa de bressol es va fer al juny del 2016. Van superar la puntuació mínima de 5 punts, 850 aspirants i es van incorporar a la borsa 258 aspirants (nota de tall: 7,07). El passat febrer de 2018, es va requerir una nova ampliació i es van incorporar 255 aspirants (puntuació fins a 6,27). 


Davant aquesta situació i atès que no hi ha temps per convocar un nou procés de selecció d’ampliació de borsa per cobrir les necessitats de substitucions a les escoles bressol fins a finals d’aquest curs 2018-2019, des de l’Administració es proposa ampliar la borsa actual fins a la darrera aspirant amb la puntuació mínima de 5 punts
Això suposa una ampliació de 337 aspirants. Davant aquesta proposta, els sindicats UGT i CCOO, mostren la seva conformitat i, per tant, s’acorda per unanimitat l’ampliació de la borsa de treball de la categoria d’educador/a d’escola bressol amb 337 places, des de l’aspirant número 514 fins a l’aspirant 850.