RECUPEREM EL QUE ÉS NOSTRE!
Nòmina d’abril: Retorn 20,77% de la paga extra de 2012
Fruit de la lluita sindical, de la capacitat de proposta i de la mobilització dels delegats i delegades sindicals, el 9 de juny del 2016 es va arribar a un acord a la Mesa General de la Funció Pública signat només per CCOO i UGT que incloïa, entre altres coses, abonar el 75,96% pendent de la paga de 2012. El març del 2018 estava previst cobrar l’últim pagament que correspon al 20,77%.

El Departament ha informat, que el pagament d’aquest últim termini es farà a la nòmina de l’abril i no al març com inicialment havíem pactat, adduint a problemes tècnics.

El Departament encara no ens ha informat del procediment per l’abonament a les persones que hi tenen dret però que actualment han passat a altres situacions administratives, s’ha extingit el seu vincle administratiu o contractual, han estat jubilats o jubilades, etc. En el moment que se’ns faciliti la informació us la farem arribar. 
Recordem que el 16 de juny del 2017 en un acord  de la Mesa General de la Funció Pública CCOO i UGT van pactar també la recuperació de la paga del 2013. L’acord inclou l’abonament durant el 2018 d’un mínim del 10% de la paga de 2013 que es va deixar de percebre durant aquell exercici, així com la incorporació de nous supòsits d’incapacitat temporal amb la percepció del 100% de les retribucions. Amb aquest acord es blinda la prescripció de la reclamació de la paga de juny 2013, que finalitzava a finals del mes de juny del 2017.
L’acord també compromet a continuar les negociacions de la calendarització del retorn de la totalitat de l’import de les pagues de 2013 i 2014 així com de la resta de condicions laborals que formen part de la nostra plataforma reivindicativa.

VINE I LLUITA AMB NOSALTRES
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.