Publicació Increment retributiu i millores de la prestació econòmica

En vigor a partir del 19 d’octubre

Ja s’ha publicat el DECRET LLEI 5/2018, de 16 d’octubre, sobre l’increment retributiu per al 2018 i el règim de millores de la prestació econòmica d’incapacitat temporal aplicable al personal del sector públic.
Aquest decret estarà en vigor a partir del 19 d’octubre del 2018.
Enllaç al decret

#FetsNoParaules

Com ja vam explicar, amb l’acord del 18 de setembre hem aconseguit deixar sense efecte la retallada del 2012, sense cap topall d’hores anuals. Que algun sindicat faci bandera de les 30 hores, quan clarament era una compensació parcial d’una retallada completament injusta; que, com diria algú, s’estimi més mantenir les molles que recuperar el pa sencer, ens resulta francament estrafolari. CCOO reclamem al Departament, una nova instrucció on es reflecteixi clarament la nova situació, per evitar que cap Servei Territorial o cap direcció  generi conflictes amb les treballadores i treballadors que gaudeixin de la recuperació d’aquest dret.

Ara cal continuar lluitant per recuperar tots els drets arrabassats, en primer lloc les pagues extres del 2013 i 2014 i per conquerir nous drets. Caldrà mobilització, intel·ligència i unitat sindical per aconseguir-ho. Esperem que tothom estigui a l’altura, a CCOO ho tenim clar: Ara, ens toca a nosaltres!

Decret en PDF:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.