CCOO i UGT convoquen el 12 de desembre vaga general dels treballadors/es dels serveis públics de la Generalitat

Els dos sindicats instem la resta de sindicats a sumar-se a les mobilitzacions conjuntes i a la convocatòria de vaga

Avui els sindicats CCOO i UGT han anunciat en roda de premsa conjunta la convocatòria d’una vaga general dels més de 250.000 treballadors i treballadores dels serveis públics de la Generalitat de Catalunya. El motiu principal de la convocatòria és l’exigència del retorn abans d’acabar l’any de com a mínim el 10% de la paga de 2013, un calendari de retorn els propers dos anys de les pagues de 2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.
L’incompliment dels acords signats i de les resolucions aprovades pel Parlament, sumat a la proposta presentada a la darrera reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC), representen un autèntic insult i una falta de respecte als treballadors/es de la Generalitat. La gravetat de la situació ens obliga a obrir un calendari que exigeix deixar al marge les mobilitzacions corporatives i sectorials i prioritzar la unitat sindical. És per això que instem tots els sindicats amb representativitat als serveis públics de la Generalitat a sumar-se a la convocatòria d’una gran vaga general el proper dia 12 de desembre.
Els propers dies farem públic el calendari de mobilitzacions, ens reunirem amb els Grups Parlamentaris i farem petició de reunió amb els consellers Pere Aragonès i Jordi Puigneró. Demà dimarts, 13 de novembre, a les 9.30 hores, convoquem una concentració conjunta a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona com a inici de les mobilitzacions.
CCOO i UGT manifestem un cop més la nostra voluntat d’arribar a un acord, però exigim la retirada de la proposta de recuperació presentada a la MEPAGC i la presentació d’una nova proposta basada en la Resolució aprovada al Parlament de Catalunya.
Feu clic per veure:
  • Els cartells de la vaga dels serveis públics de la Generalitat del 12 de desembre pel retorn de les pagues

Ja n’hi ha prou d’excuses!
#FetsNoParaules
#12D
#VagaServeisPúblics
#VolemLesPagues
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de novembre de 2018 
12/11/2018 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.