Un nou èxit del Gabinet Jurídic de CCOO 

Reconeixement dels estadis de promoció docents per les direccions de Llars d’Infants.

Des del Gabinet Jurídic de CCOO de Catalunya s’han dut dos procediments davant de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa per demanar el dret als estadis de promoció docent de funcionàries que havien sigut Directores de Llars d’Infants del Departament d’Ensenyament.
El dret se sol·licitava perquè ja s’havia guanyat feia anys en sentència, el dret de les educadores de llars d’infants del Departament als estadis en el moment de passar a ser funcionàries docents, de manera que aquest dret es va incloure en la normativa reguladora dels estadis, però en el cas de les Directores, el Departament els hi negava amb l’excusa que no es contemplava la categoria de Directores de Llar d’Infants en la normativa.
De les dues demandes interposades, una fou estimada en primera instància i l’altra fou desestimada. Totes dues foren recorregudes en apel·lació i recentment la sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat la primera sentència i ha revocat la segona, estimant doncs, finalment, les dues demandes.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies