Vídeos del III Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana dedicat a les segregacions

Ja podeu veure els vídeos del III Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana dedicat a les segregacions. 

Racisme, concerts educatius, lliure elecció de centre, masclisme, copagaments, necessitats educatives especials, retallades, pobresa, llengua… El passat 27 d’octubre, més de 100 mestres, professors, mares, pares, estudiants i investigadors es van trobar a un institut públic de l’Hospitalet de Llobregat  per debatre sobre l’educació. Van posar el focus en l’escola pública i van poder tractar tots aquells temes pedagògics, polítics, laborals i socials que realment preocupen a les aules, els claustres i el carrer. Si no vau poder assistir, ja podeu veure tots els vídeos del debat extraordinari!

Des de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya vam participar amb les intervencions de Teresa Esperabé i de Carme Martínez Ruzafa.

Aspectes positius del pacte
Teresa Esperabé, mestra de l’Escola Elisenda de Montcada a Nou Barris

Llengua
La immersió lingüística: els valors de classe i l’ús del català com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats. Inicis i situació actual
Carme Martínez Ruzafa, docent de l’escola Artur Martorell de Badalona

Podeu veure la resta de vídeos en aquest enllaç.
I recordeu! El dissabte 17 de novembre
sortim al carrer en defensa d’una escola pública amb recursos! Volem el 6%!

El Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana és la iniciativa d’un conjunt de persones i col·lectius que volem posar el focus en l’educació i l’escola públiques a l’hora de debatre sobre l’educació a Catalunya. Som assemblees grogues, sindicats, ampes, associacions de mestres i altres entitats vinculades a la defensa i la construcció d’una educació pública crítica, democràtica i de qualitat per tothom.

Trobareu tota la informació actualitzada sobre el debat extraordinari a les xarxes socials i al web
debateducaciopublica.net