OPOSICIONS DOCENTS: SESSIONS ORIENTATIVES

Des de CCOO Educació hem organitzat un seguit de sessions orientatives dirigides a les persones que es presenten al pròxim procés d’oposicions docents.
En aquestes sessions s’ha fet una presentació del procés d’oposició segons la convocatòria, s’explicarà un guió de com fer la programació i com realitzar les unitats didàctiques. També s’han resolt dubtes.

Fruit de l’èxit de participació i valoració, des de CCOO Educació, hem organitzat una nova xerrada a Terrassa.


Aquesta sessió té places limitades (130). Es respectarà l’ordre d’inscripció, prioritzant a l’afiliació.

Si estàs interessat en assistir a aquesta sessió t’has d’inscriure (abans del matí de dimarts 13 de febrer), en el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCWfm3tDX_jJk3T7Px_D07HK7AdMRev43YnjFOGYvLY4-b3A/viewform?usp=sf_link.

Lloc: Terrassa. Centre Cívic Municipal President Macià. Rambla Francesc Macià 189


Quan? Dimecres 14 de Febrer, de 17,15 hores a 21 hores.
Preu Afiliats: Gratuït.

Preu no afiliats: 20 € per les persones no afiliades.Forma de pagament per les persones no afiliades hauran de fer l’ingrés al compte que surt al formulari d’inscripció i portar el comprovant a l’inici de la sessió.Material que caldria portar:

DECRET 119/2015, de 23 de juny, d’ordenació dels ensenyaments de l’educació primària. Imprimir les pàgines de l’àmbit corresponent.

DECRET 187/2015, de 25 d’agost, d’ordenació dels ensenyaments de l’educació secundària obligatòria. Imprimir les pàgines de l’àmbit corresponent.

Competències Bàsiques Secundària. Escollir el dossier de l’àmbit corresponent a la programació. IMPRIMIR NOMÉS ANNEXOS

Competències Bàsiques Secundària. Imprimir el dossier de competències bàsiques de l’àmbit digital. IMPRIMIR NOMÉS ANNEXOS
Cal portar la part del decret referent a la vostra especialitat. 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies