Publicada al BOE l’Ordre dels concursos de trasllat

El BOE d’avui publica l’ordre EFP/1015/2018, d’1 d’octubre per la qual s’estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d’àmbit estatal, que han de convocar-se durant el curs 2018/2019, per a personal funcionari dels Cossos docents.
Podeu trobar la norma aquí
A efectes de calendari cal remarcar que el termini de presentació d’instàncies de participació per a tots els concursos de trasllats d’àmbit estatal que han de convocar-se durant el curs 2018/2019 serà des del 6 al 27 de novembre de 2018, tots dos inclusivament. Abans d’aquestes dates el BOE publicarà eles convocatòries que realitzi per a la provisió de places o llocs vacants per concurs de trasllats d’àmbit estatal corresponent al seu àmbit de gestió territorial i el DOGC les corresponents al Departament d’Ensenyament de la Generalitat. 

Grup correu Concurs de Trasllat

Vols rebre informació del procés de concurs de trasllat i saber com s’ha de realitzar? Vols rebre avisos dels terminis de presentació de sol·licituds i publicació dels resultats? T’agradaria fer consultes específiques de la teva situació concreta?

Si omples en següent formulari aniràs rebent per correu electrònic tota aquesta informació:

.

Trobaràs sempre tota la informació actualitzada a: