Novetats referents a les mútues que presten serveis per MUFACE

El 28 de desembre s’ha signat el nou concert de Muface, sistema d’assistència sanitària de les funcionàries i funcionaris civils de l’Estat, la sostenibilitat del qual estava compromesa com a conseqüència de la limitació en la taxa de reposició de funcionaris de carrera en les Administracions Públiques, l’envelliment de la plantilla i la congelació de les aportacions econòmiques de l’Estat.
Aquest nou concert tindrà una vigència de dos anys i podeu consultar totes les novetats en aquest tríptic. Destaquem:
  • L’establiment de dos períodes de canvi -gener i juny-  per a la lliure elecció d’entitat privada.
  • La prima s’incrementarà en un 5,62%, la qual cosa suposa una injecció de 114 milions d’euros (el pressupost ascendeix a 2.191 milions d’euros) que repercutiran en la millora del servei als mutualistes.
  • Millora notablement la sostenibilitat del sistema Muface mitjançant la incorporació de més de 100.000 nous mutualistes, com a conseqüència de l’Acord per a la Millora de l’Ocupació Pública subscrita al març entre el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i les representacions sindicals de CCOO, UGT i CSI-F, així com per les Ofertes d’Ocupació Pública.
El proper 11 de gener CCOO tindrà una reunió amb el Director General de MUFACE. En aquesta reunió traslladarem les queixes que ens heu fet arribar referents a les possibles disfuncions que s’estan donant en el servei que està prestant DKV. CCOO exigirem una resposta a les queixes presentades i demanarem una actuació ràpida davant les mancances del servei que s’han constatat.
Us mantindrem al dia de totes les novetats i us animem que ens informeu de qualsevol anomalia o perjudici que detecteu.