Nova edició del Mapa d’Educació Comunitària a Barcelona

La Federació d’Educació de CCOO participa en la nova edició del Mapa d’Educació Comunitària a Barcelona

Diferents entitats ens hem aplegat per impulsar una nova edició del Mapa d’Educació Comunitària a Barcelona. La proposta tracta de fer visible i posar en valor aquestes accions educatives i pretén construir un mapa del que tots plegats fem a la ciutat de Barcelona.

Per fer-ho, et necessitem!

Si a la vostra escola/institut/entitat desenvolupeu una proposta d’Educació Comunitària, voldríem que hi fos present.

Què és l’educació comunitària?
L’educació comunitària es basa en el treball en xarxa, més enllà del propi centre educatiu, abastant l’entorn i té un desenvolupament col·laboratiu orientat a la comunitat i partint d’aquesta.

Amb un clic i pocs minuts per part teva en tenim prou per donar-la a conèixer a la resta de la comunitat educativa i ciutadana!

Enllaç per recollir experiències: 

https://goo.gl/forms/Ho1bO1QhBqwgo1ic2

Gràcies per col·laborar i redifondre l’enllaç per la incorporació de dades a l’edició de 2018 (límit de recollida de dades dilluns 29 d’octubre).

La xarxa feta al voltant del Mapa (Consorci d’Educació, Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), Consell de la Joventut de Barcelona, Associació de Mestres Rosa Sensat, Comissions Obreres (CCOO) i Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona) permet tenir una millor aproximació a la realitat de la ciutat.