Nou període de consulta i modificació de les dades de la borsa docent

26/10/2018
Consulta i modificació de les dades de la borsa docent

Les persones interessades podran modificar les seves dades del 29 d’octubre al 5 de novembre de 2018, ambdós inclosos, mitjançant l’aplicació Consulta i modificació de dades, es podrà consultar i modificar algunes dades personals registrades a la borsa de treball pel curs 2018-19, així com les dades referents a les especialitats, els àmbits territorials per treballar a jornada sencera i a les diferents jornades reduïdes. També pot consultar i demanar prestar serveis en llocs de treball específics i actualitzar les peticions dels llocs de treball i centres amb característiques especials.

Pots trobar l’aplicatiu en el següent enllaç:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/e13_bor/editLogin.do.

Els propers períodes de modificació de dades seran la darrera setmana de gener i de març de 2019.

Quant a les peticions dels àmbits territorials, cal tenir en compte que s’han de sol·licitar almenys dues àrees territorials, en el cas d’optar a fer substitucions a les comarques de Barcelona, els dos serveis territorials a Tarragona i a les Terres de l’Ebre, en el cas d’optar a les comarques de Tarragona, i un únic servei territorial, en cas d’escollir les comarques de Girona o Lleida.
Una vegada escollida l’àrea territorial preferent, es poden demanar per ordre de preferència municipis (en el cas del Consorci d’Educació de Barcelona districtes), comarques o l’àrea territorial, sense que sigui necessari completar tot el territori.
Finalment, s’ha de sol·licitar el segon servei territorial o el Consorci d’Educació de Barcelona, si escau, i es pot manifestar la disponibilitat per treballar en altres comarques o en altres àrees territorials diferents de l’àrea territorial demanada com a preferent.
També en la modificació de dades es poden actualitzar les peticions dels llocs de treball específics i dels llocs o centres amb característiques especials es poden actualitzar sempre que reuneixin els requisits establerts.
Les persones que sol·licitin ser destinades a centres i aules de formació de persones adultes han de tenir els següents requisits i condicions indicades al punt 4.3 de la resolució:
  • Cos de mestres: Titulació de mestre i acreditar algun dels següent requisits: Experiència docent mínima d’un curs en un centre o aula d’educació de persones adultes, haver realitzat el pràcticum en un centre o aula d’educació de persones adultes dependent del Departament, tenir el postgrau de formació d’adults o el postgrau en formació de professors de català per a adults. Diplomatura d’educació social.
  • Cos de professors secundària: Titulació específica per a cada àmbit i d’acreditar algun dels requisits següents: Experiència docent mínima d’un curs en un centre o aula d’educació de persones adultes, haver realitzat les pràctiques del CAP/CQP en un centre o aula d’educació de persones adultes dependent del Departament, tenir el postgrau de formació d’adults o Postgrau en formació de professors de català per a adults. Diplomatura d’educació social, tenir Experiència, almenys, d’un curs en una escola oficial d’idiomes.
En tots dos casos, esgotada la llista de docents  que compleixin algun d’aquests requisits, es nomenaran altres que hagin sol·licitat impartir aquests ensenyaments per cada cos.
NOVETAT! Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019


Tal com havíem demanat CCOO, si es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. 

Sense informar als sindicats, el Departament d’Ensenyament a afegit l’aplicatiu per poder “congelar” sense instruccions al respecte. Així doncs, recomanem adreçar-se als diferents serveis territorials si us trobeu dificultats amb l’aplicatiu. Sembla ser que l’aplicatiu no està operatiu. A l’espera que el Departament d’Ensenyament solucioni els problemes de funcionament, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.

En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.

Vols rebre informació actualitzada com personal docent interí/substitut?
Des de CCOO Educació hem organitzat un grup correu perquè rebis totes les novetats referents al personal docent interí/substitut: avisos de períodes de modificació de dades, convocatòria d’oposicions, modificacions en les normes laborals, etc… A més podràs fer consultes directes als company(e)s de CCOO Educació del teu territori. Només cal que omplis el següent formulari:
.