Nou conseller, velles retallades

NOU CONSELLER, VELLES RETALLADES

L’equip del nou conseller és incapaç de posar fil a l’agulla i fer passos concrets per evitar les retallades. El passat divendres a la Mesa sectorial el Departament va tirar endavant, sense l’aprovació dels sindicats, un acord de govern que prorroga la retallada de la reducció de les dues hores lectives pel personal docent major de 55 anys.
Davant la negativa a retirar el punt de l’acord que suposa aquesta nova retallada, vam aconseguir la convocatòria d’una mesa sectorial pel 26 de setembre per iniciar la negociació del retorn de les condicions laborals perdudes aquests últims anys i la negociació real per la millora de les condicions laborals del personal docent. El retorn d’aquest dret que CCOO va aconseguir en el 2005 serà inqüestionable en la negociació i estarem preparats per comprovar si realment el nou Conseller vol deixar enrere les “velles retallades” apostant per un model d’escola catalana que no menyspreï als i les docents.
Així doncs, el personal docent major de 55 anys podrà sol·licitar les dues hores complementàries però no podrà gaudir de la reducció lectiva de la seva jornada. El Departament habilitarà uns dies per fer la corresponent sol·licitud a les direccions dels centres.
CCOO no fem vacances en la defensa dels drets i el 26 de setembre estarem preparats per exigir el que és nostre. No ens valdran excuses, no ens han valgut fins ara. Comptem amb vosaltres. Amb vosaltres tenim més força!
#FetsNoParaules