Ja es pot consultar el nomenament de juliol per personal substitut amb 6 mesos de serveis

Ja es pot consultar el nomenament de juliol pel personal substitut que ha treballat almenys 6 mesos (i almenys algun dia d’aquests al 3r trimestre). El nomenament es pot trobar a l’ATRI a l’apartat d’expedient i formació: expedient: consulta de dades: dades de l’expedient: clicant al botó de dalt a la dreta per visualitzar les dades i anar passant pàgines fins que surten els llocs ocupats (Enllaç a l’ATRI).
Recordeu que el nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament o en altres activitats reconegudes. Queden exempts de fer el curs de formació les persones que s’hagin presentat a les oposicions docents.
Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Ensenyament es poden consultar a cadascuna de les activitats.
La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 de desembre, del document acreditatiu de la realització de la formació.

Aquest cobrament és fruit d’un acord de 2005 que va signar CCOO Educació i amb la negativa d’USTEC i UGT.

#FetsNoParaules
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies