Comunicat sobre la Mesa Tècnica 31/01/18

Comunicat sobre la Mesa Tècnica 31/01/18

En la Mesa Tècnica d’avui amb el Departament d’Ensenyament hem començat a negociar el calendari que ens ha de dur durant els propers cinc anys a assolir l’objectiu de reduir la taxa d’interinitat al 8%. Recordeu que aquest objectiu es deriva de l‘Acord que vam signar el 16 de juny del 2017.

Està prevista la convocatòria de cinc processos de concurs-oposició fins al 2022, amb 15.600 places en concepte d’estabilització de plantilles; més la reposició del personal jubilat. En total 22.000 places aproximadament.
Durant el mes de febrer continuarem les negociacions per concretar aquesta oferta pública.
Des de CCOO valorem com un èxit del conjunt dels treballadors i treballadores de l’educació aquest nou pas per fer possible unes plantilles estables i amb recursos suficients. Continuarem insistint perquè la convocatòria inclogui el màxim reconeixement a l’experiència docent que permet la llei i es compleixin els terminis previstos.
Només amb la capacitat de proposta i mobilització del sindicalisme de classe i confederal va ser possible l’acord de 16 de juny i només amb el suport de totes vosaltres podrem garantir el seu compliment.