Prou excuses. Ara per les pagues!

Reunió amb la ministra Meritxell Batet

CCOO recorda al conseller Puigneró que no valen excuses en el retorn de les pagues extra al personal de la Generalitat


El 19 d’octubre hem conegut les declaracions del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, després de reunir-se a Madrid amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet. El conseller manifesta sorpresa per la negativa de la ministra a flexibilitzar la regla de despesa i així facilitar el retorn de les dues pagues extra que es deuen a les treballadores i els treballadors de la Generalitat.
CCOO recordem que el PDeCAT, el partit del conseller, es va abstenir al Congrés dels Diputats en la votació per elevar el sostre de despesa de cara als Pressupostos Generals de l’Estat de 2019. Sigui benvingut el canvi de postura en aquest tema, si és que realment s’ha produït. CCOO encoratgem el conseller i tot el Govern a persistir en aquesta línia i així facilitar una millora en el finançament de la Generalitat. Però cal no aixecar cortines de fum.
CCOO volem manifestar que no ens valen excuses. La Generalitat ha de complir i pagar el deute que té amb el personal de l’Administració de la Generalitat. Ja és hora de reparar una injustícia sostinguda durant massa anys. 
CCOO volem recordar també el compromís de presentar a la Mesa General de Negociació, el proper 31 d’octubre, la seva proposta de calendari per al retorn de les pagues. Els compromisos s’han de complir.