Xerrada informativa sobre el premi de fidelitat a la concertada

CCOO seguim defensant el dret  al premi de fidelitat 

La Federació d’Educació de CCOO, com ja és sabut, no va signar en el seu moment el Xè conveni col·lectiu de la concertada. Una de les principals raons que ens va portar a la no signatura fou la suspensió del premi de fidelitat. Ja en el seu moment, CCOO denuncià que aquesta suspensió era en realitat una supressió encoberta.
Des d’aleshores no em deixat d’actuar. Ho hem fet judicialment i sol·licitant, tant el seu reconeixement, com el cobrament per part d’aquelles treballadores i treballadors que en tenien dret.

Hem animat a tots els treballadors i treballadores de la concertada que tenien dret al pagament del premi de fidelitat que fessis efectiva la sol·licitud. 

Ara, que la denuncia del conveni deixa sense efecte la disposició transitòria primera que suspèn el premi de fidelitat, animem a totes les persones que en tenen dret a que es posin en contacte amb el seu permanent de referència de CCOO
Com que sabem que aquest és un tema que afecta i preocupa a moltes treballadores i treballadors de la concertada, convoquem una xerrada informativa monogràfica sobre el premi de fidelitat que comptarà amb la presència d’un advocat del gabinet jurídic de CCOO.
La xerrada es celebrarà el proper dimarts 6 de novembre a les 18 hores a la seu de CCOO, Via Laietana, 16, de Barcelona i serà oberta a l’afiliació,  delegats i delegades i tots els treballadors i treballadores de la concertada.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb el vostre permanent de CCOO.