Presentació del llibre “NIÑA INVISIBLE”

Presentació del llibre “NIÑA INVISIBLE”

Dintre de les activitats MARÇ FEMINISTA, la Federació d’Educació organitza la presentació del llibre “NIÑA INVISIBLE”  a Barcelona i a Tarragona.

L’autora, Melisa López, és Llicenciada en història per la Universitat de València. Experta en Igualtat, Postgraduada en el Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat  també a la Universitat de València. Està especialitzada en violència de gènere i treballa a tallers ajudant a dones i joves que viuen en un entorn violent.
Cofundadora de Sinergias Intervención Social València empresa social que dissenya, desenvolupa i implementa projectes, així com a investigacions, des d’una perspectiva de gènere.

És també, filla d’un agressor, víctima de la violència psicològica a casa seva i del sofriment que va patir per ser nena i dona. Totes aquestes experiències que va viure de primera mà les ha plasmat en el llibre, “Niña invisible”. Una obra narrativa autobiogràfica on relata un passat que en part la va marcar però del que també guarda bons records i moments feliços. 

Podeu llegir el primer capítol del llibre a la web de l’editorial Sloper, i aquí trobareu una entrevista amb l’autora. 
La presentació es farà
AQUESTA ACTIVITAT ÉS GRATUÏTA I L’ENTRADA ÉS OBERTA A TOTHOM.