Oferta formativa online per docents_

OFERTA FORMATIVA ONLINE DE LA FEDERACIÓN DE ENSEÑANZA DE CCOO

No deixis passar l’oportunitat d’inscriure’t en un dels nostres cursos online, homologats pel Ministeri d’Educació,vàlids per estadis i oposicions:
Elaboració i programació d’unitats didàctiques PRIMÀRIA:

(Atenció normativa estatal! No adaptada a la normativa de Catalunya)

30 HORES DEL 9 D’ABRIL Al 4 DE MAIG
25€ Afiliació, 50€ No afiliació SOL·LICITAR
OBJECTIU DE L’ACTIVITAT: Conèixer el sentit i la finalitat de la programació didàctica com a guia de tot procés educatiu i el paper de les unitats didàctiques en ella. Aprendre a planificar i desenvolupar els processos d’ensenyament-aprenentatge en contextos diversos i integrar i relacionar els diferents elements curriculars. Conèixer el marc curricular en l’ensenyament primari.
Consum responsable:

30 HORES DEL 9 Al 30 D’ABRIL

25€ Afiliació, 50€ No afiliació SOL·LICITAR
OBJECTIU DE L’ACTIVITAT: tracta de promoure l’aprenentatge de l’estructura conceptual general i específica referida a l’educació en consum com una educació en valors, al mateix temps que es proporcionen les eines conceptuals i metodològiques per incorporar el tema “Educació en Consum” com a contingut transversal, a fi d’estar en condicions d’elaborar projectes
institucionals o d’aula, segons correspongui.
Publicitat com a recurs didàctic:

30 HORES DEL 9 Al 30 D’ABRIL 

25€ Afiliació, 50€ No afiliació SOL·LICITAR
OBJECTIU DE L’ACTIVITAT: Conèixer el procés creatiu. Realitzar una anàlisi soci-cultural de la publicitat. Donar a conèixer el costat positiu i el costat fosc de la publicitat. Aplicar la publicitat en activitats didàctiques relacionades amb el món de l’audiovisual, del consum, etc.
Energies renovables:

30 HORES DEL 14 Al 4 DE JUNY 

25€ Afiliació, 50€ No afiliació SOL·LICITAR
OBJECTIU DE L’ACTIVITAT: Conèixer, analitzar i reflexionar sobre els conceptes d’energia. Conèixer, analitzar i reflexionar sobre els les diferents fonts convencionals d’energia i el seu impacte ambiental. Conèixer, analitzar i reflexionar sobre els les diferents fonts renovables d’energia, les seves possibilitats, els seus avantatges i els seus inconvenients. Analitzar la importància de substituir les formes convencionals de produir energia per altres formes més respectuoses amb el medi ambient. Conèixer formes de combatre el canvi climàtic.
IMPARTIT I HOMOLOGAT PER LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CARTAGENA.
Introducció als llenguatges de programació en les etapes d’infantil i primària.

(Atenció normativa estatal! No adaptada a la normativa de Catalunya)

105 HORES DEL 23 D’ABRIL Al 20 DE MAIG

49€ Afiliació, 70€ No afiliació SOL·LICITAR
OBJECTIU DE L’ACTIVITAT: Ajudar al professorat a dimensionar les classes i ampliar els coneixements aplicant nous mètodes d’ensenyament basats a la programació amb els nous kits de LEGO® Education i la placa basi per excel·lència Arduino. Aquests coneixements i activitats també poden complementar altres disciplines relacionades com les matemàtiques i la física, enriquint les classes i recolzant-nos en la robòtica educativa per explicar de forma divertida conceptes complexos per a l’alumnat, facilitant així el seu aprenentatge i augmentant la seva motivació.